Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Όταν είσαι ευτυχισμένος, ομολογουμένως βγαίνεις ωραίες φωτογραφίες...😃Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσατε για να γίνει αυτό.. Ευχαριστώ τον κόσμο που με τίμησε, που δημιούργησε μια υπέροχη αύρα στην ατμόσφαιρα, τους εξαίρετους ομιλητές Anastasia Papadopoulou Theodoros Santas για τις άνω των προσδοκιών μου ανάλυση της γραφής μου, την συντονίστρια μου Maria Kokoroni που είναι γεννημένη γι αυτό, τους εκπληκτικούς "απαγγελείς" μου George Mavopoulos και παναγιωτης μιχαηλιδης και τον κύριο Μπουκώνη Δημήτρη για τη στήριξη του




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ψυχής Γρατζουνιές» είναι ο τίτλος της πρώτης ποιητικής συλλογής της Εύης Τανούδη που εκδόθηκε από την Αμφικτυονία Ελληνισμού , διεθνή πολιτιστικό φορέα για την προστασία και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των διαχρονικών αξιών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση της συλλογής ο Πρόεδρος της Αμφικτυονίας Ελληνισμού κος Δημήτριος Μπουκώνης, εξήρε τον πλούσιο και δημιουργικό τρόπο γραφής της ποιήτριας , την φυσικότητα και καθαρότητα του λόγου της, χαρακτηριστικό στοιχείο της ψυχοσύνθεσης και του χαρακτήρα της.
Την ποιήτρια τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατέρας Δημήτριος Καραγιάννης της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Γερακαρούς – τόπου καταγωγής και διαμονής της Εύης Τανούδη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κος Πρόδρομος Ροντίρης και ο Πρόεδρος της ΥΚΠΑΠ Δήμου Λαγκαδά κος Μιχάλης Τζανής.
Η κα Αναστασία Παπαδοπούλου, εκπαιδευτικός και λογοτέχνης, συνεπήρε τους παρευρισκόμενους με την ομιλία της, καθώς παρουσίασε εν είδη δρώμενου την συλλογή, απλώνοντας με αριστοτεχνικό τρόπο όλο τον πλούτο των σκέψεων και των νοημάτων που κρύβονται μέσα στα ποιήματα.
Ο κος Θεόδωρος Σαντάς, εκπαιδευτικός και λογοτέχνης ο ίδιος, με άμεσο και διαυγή τρόπο παρουσίασε το έργο της ποιήτριας, την αμεσότητα της γραφής της και της ευχήθηκε να συνεχίσει να δείχνει τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο της στο ευρύ κοινό μέσα από τις δημιουργίες της.
Οι κ.κ. Παναγιώτης Μιχαηλίδης, υπεύθυνος θεατρικών ομάδων Δήμου Λαγκαδά, Γιώργιος Μαβόπουλος ηθοποιός και η κα Μαρία Κοκορώνη προσωπική φίλη της ποιήτριας απήγγειλαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρασύροντας τους παρευρισκόμενους στα ευαίσθητα ψυχικά μονοπάτια της καλλιτέχνιδος.
Το «Ψυχής Γρατζουνιές» αποτελεί την πρώτη συλλογή που παρουσιάζει, με μια επιλογή 70 ποιημάτων από το πλούσιο αρχείο της, που περιλαμβάνει άνω των 200 κειμένων. Ευχόμαστε ολόψυχα το ταξίδι της πλεύσης της, να συναντήσει ούριο άνεμο και να είναι μακρύ, παραγωγικό και ηλιόλουστο.
Το έργο δεν κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, διατίθεται κατόπιν συνεννοήσεως με τη συγγραφέα.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου